CALLUSAN.jpgCallusan Voidevaahdot

18€ (125ml) ja 8€ (40ml)

CALLUSAN EXTRA -voidevaahto 125mml ja 40ml. -Erittäin kuivalle iholle. Voidevaahto kuivan ja sarveistuneen ihon hoitoon. Auttaa estämään ihovaurioiden syntyä. Sisältää 10% ureaa.
Soveltuu erityisesti diabeetikon ihonhoitoon ja kunnossapitoon. Tuote on hajusteeton.
FORTE: 125ml ja 40ml. Voidevaahto kovettumille ja sarveistuneelle iholle. Ureapitoisuus yli 15%. Sisältää myös ihoa kosteuttavia ja pehmittäviä öljyjä. (avokadoöljy ja Sheavoi)
Suositellaan paksujen, vaikeiden kovettumien ja halkeilevien ihon hoitoon. Sopii myös diabeetikoille. Tuote on hajustetoon, eikä sisällä keinotekoisia väriaineita.
FRESH: 125ml. Antiperspirantti voidevaahto hikoileville jaloille. Deodoroi ja estää epämiellyttävän hajun muodostumista. Ennaltaehkäisee jalkasilsaa. Mieto sitrustuoksu.
HYDRO: 125 ml. Kosteuttava voidevaahto kuivalle iholle. Sisältää 5% ureaa, joka sitoo ihon kosteutta. Steariinihappo suojaa ihoa. Tuote on hajuusteeton.
MARES: Merellistä kollageenia sisältävä vaahtovoide kuivalle ja rasittuneelle iholle. Miellyttävä ja raikas tuoksu.
RAPID:125 ml. Kosteuttava voidevaahto kuivalle iholle. Sisältää 5 % ureaa, jonka ansiosta voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Suojaa ihoa sienitartunnoilta. Tuote ei sisällä klotrimatsilia.
VINUM:
125ml. Voidevaahto väsyneille ja turvonneille jaloille.
Suositellaan tukisukkien kanssa käytettäväksi; ei heikennä tukisukkien ominaisuuksia tai kudosta. Sopii myös diabeetikolle. Tuote on hajusteeton.